Ultrasonik kanggo mesin topeng

Sistem getaran ultrasonik bisa nyedhiyakake energi geter frekuensi dhuwur kanggo las plastik utawa kain serat kimia. Sistem iki kudu dilengkapi kontrol gerakan (posisi, tekanan) lan piranti mekanik liyane kanggo ngrampungake tugas las.


Generator ultrasonik, generator ultrasonik las ultrasonik, pabrikan profesional.

1. Sistem getaran ultrasonik bisa nyedhiyakake energi geter frekuensi dhuwur kanggo las plastik utawa kain serat kimia. Sistem iki kudu dilengkapi kontrol gerakan (posisi, tekanan) lan piranti mekanik liyane kanggo ngrampungake tugas las.

2. Nalika sistem bisa digunakake, sinyal pemicu eksternal bakal micu sistem, lan sistem bakal kanthi otomatis ngrampungake proses las miturut wektu sing wis disetel. Mesin las ultrasonik Mesin sing cocog karo ultrasonik digunakake kanggo cocog parameter teknis garis produksi topeng (frekuensi, daya opsional 20KHz 2600W, 20KHz 2300W, 20KHz 2000W)

Model

Frekuensi ultrasonik

Daya ultrasonik

Tegangan

ZX-15K-M

15KHz

2600W

220V, 50 / 60Hz

ZX-15K-B

15KHz

3200W

220V, 50 / 60Hz

ZX-20K-M

20KHz

2000W

220V, 50 / 60Hz

ZX-28K-M

28KHz

800W

220V, 50 / 60Hz

ZX-35K-M

35KHz

500W

220V, 50 / 60Hz

4
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita