Mesin las earloop motor servo semiauto

  • Semiauto servo motor earloop welding machine

    Mesin las earloop motor servo semiauto

    Mesin las earloop semiauto, disambungake nganggo jalur conveyor, mekanisme penarik telinga, mekanisme las ultrasonik, mekanisme topeng panrima. Sawise awak topeng digawe ing mesin pemotong topeng, banjur awak topeng dilebokake ing sabuk mesin las earloop, bisa ngrampungake earloop las otomatis. Konsep desain mesin las earloop semiauto iki: gampang lan gampang digunakake, welding otomatis, stabil lan andal, kanthi fleksibilitas, kompatibilitas, lan kinerja biaya sing apik.