Mesin las earloop motor servo semiauto

Mesin las earloop semiauto, disambungake nganggo jalur conveyor, mekanisme penarik telinga, mekanisme las ultrasonik, mekanisme topeng panrima. Sawise awak topeng digawe ing mesin pemotong topeng, banjur awak topeng dilebokake ing sabuk mesin las earloop, bisa ngrampungake earloop las otomatis. Konsep desain mesin las earloop semiauto iki: gampang lan gampang digunakake, welding otomatis, stabil lan andal, kanthi fleksibilitas, kompatibilitas, lan kinerja biaya sing apik.


Mesin las earloop semiauto, disambungake nganggo jalur conveyor, mekanisme penarik telinga, mekanisme las ultrasonik, mekanisme topeng panrima. Sawise awak topeng digawe ing mesin pemotong topeng, banjur awak topeng dilebokake ing sabuk mesin las earloop, bisa ngrampungake earloop las otomatis. Konsep desain mesin las earloop semiauto iki: gampang lan gampang digunakake, welding otomatis, stabil lan andal, kanthi fleksibilitas, kompatibilitas, lan kinerja biaya sing apik.

Fitur lan fungsi

 1. stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan sing murah, rega sing apik.

2. Statistik output otomatis. 

3. Bisa ngasilake rong nganti limang lapisan topeng lan kanthi otomatis ngelas tali kuping ing loro ujung kasebut. 

4. Kontrol program komputer, kanthi linuwih banget, bisa ketemu utawa ngluwihi standar pangujian.

Parameter teknis

Parameter teknis

Tegangan

220V 50Hz

Kekuwatan

8kw

Tekanan udara

6kg / ㎝²

Frekuensi ultrasonik

20KHz

Output

≧ 80 pcs / min

Struktur

 Baris narik earloop, mesin las earloop

Metode deteksi

deteksi fotoelektrik

Cara kontrol

PLC

Ukuran mesin

1700 * 960 * 1700mm

Bobot

29kg

Ukuran topeng

175x95mm

 Manungsa waé

Dilarang nyentuh transduser ultrasonik kanthi voltase dhuwur. Nyithak

endhas rodha lan mati ora bisa kakehan meksa, sing bakal ngrusak endhas mati.

Konfigurasi mesin

2 motor servo, 2 ultrasonik, 4 silinder

2
3
5

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita