Produk

  • KF94 mask machine

    Mesin topeng KF94

    Mesin otomatis topeng KF94 (jinis godhong willow) minangka mesin otomatis kanggo produksi topeng KF94. Nggunakake teknologi ultrasonik kanggo ikatan kain lan bahan penyaring PP sing ora dirajut, lan ngethok awak topeng lempitan miturut bahan baku sing digunakake. Topeng bisa nggayuh standar sing beda. Earloop yaiku kain non-tenunan elastis, sing nggawe kupinge sing nyaman lan bebas stres. Lapisan kain filter topeng duwe efek nyaring sing apik, sing pas karo pasuryan Asia.

    1. Iki nggunakake produksi integral, kabeh mesin operasi otomatis, gampang lan cepet, mesin iki mung butuh siji wong kanggo makarya.
    2. Ukurane cilik lan ora akeh papane. Iki nggunakake struktur paduan aluminium, apik lan tenan.
    3. Kontrol pemrograman PLC, tingkat otomatisasi otomatis, deteksi bahan bakuelektrik kanggo ngindhari kesalahan, nyuda sampah.
    4. Dilengkapi pengontrol ketegangan fisik, pakanane rata lan ora kisut, ukuran produk akurat, sendi solder apik banget, uga dilengkapi silinder SMC, katup solenoid, cetakan paduan titanium, efisiensi tahan lama lan dhuwur.
    5. Kabeh lini produksi cerdas banget, sing bisa nyuda akeh operator. Nduwe teknologi canggih, struktur sing cukup, operasi sing andal, operasi sing trep lan efisiensi produksi sing dhuwur.
  • Elastic earloop mask machine

    Mesin topeng telinga elastis

    Mesin pembuat topeng telinga elastis kanthi kecepatan dhuwur lan kanthi otomatis. Lapisan njero lan njaba topeng digawe kanggo kain sing ora dirajut, lapisan penyaring tengah kain sing diunekake nyawiji lan katun sing ditiup, jembatan irung minangka bahan elastis, dadi topeng kasebut kepenak banget.
    Mesin kasebut bisa ngasilake 2 ukuran topeng, sing cocog kanggo wong diwasa lan bocah.
  • KN95 high speed fully automatic mask machine

    Mesin topeng otomatis kanthi kecepatan tinggi KN95

    Jalur produksi topeng lempitan otomatis kanthi kecepatan tinggi KN95. mesin iki ngemot kabeh gulungan, kanthi las ganda gandheng senyawa gulungan kain sing ora dirajut, kanthi nglereni lan ngelas earloop, rong gulung earloop kanthi otomatis unreeling lan nglereni, banjur awak topeng dilipat dadi loro. Sawise welding ultrasonik lan integrasi, topeng pungkasane digulung lan dibentuk. Bisa entuk produksi tanpa henti, otomatis, efisiensi dhuwur.
  • KN95 semiauto earloop welding machine

    KN95 mesin las earloop semiauto

    KN95 semiauto earloop welding machine, sing nggunakake ultrasonik kanggo las earlop elastis ing loro-lorone topeng KN95. Mung perlu siji operator kanggo ngrampungake kabeh proses welding earloop.
  • One drag one servo motor inner earloop automatic mask machine

    Siji seret siji motor servo ing njero ndhuwur mesin topeng otomatis

    Mesin topeng otomatis siji servo motor servo motor kecepatan tinggi, yaiku model sing efisien banget lan praktis banget. Sawise awak topeng digawe ing mesin pemotong topeng, mesin las earloop internal servo sing otomatis bisa ngrampungake las earloop, umume kalebu sabuk conveyor topeng, mekanisme tarik loop kuping, mekanisme las ultrasonik, mekanisme penerima topeng.
  • High speed servo motor mask body cutting machine

    Mesin pemotong awak topeng motor servo kanthi kecepatan tinggi

    Nglereni kacepetan, ngelas lan nggawe mesin topeng kanthi cepet, nggunakake teknologi ultrasonik kanggo ikatan 3 nganti 5 lapisan kain nonwoven PP, muat jembatan irung, lan ngethok awak topeng stopkontak.
  • One drag one servo motor outer earloop automatic mask making machine

    Siji seret siji motor servo motor njaba nggawe mesin topeng otomatis

    Mesin topeng earloop motor kecepatan tinggi siji seret siji motor modhel efisiensin lan praktis banget, disambungake karo garis conveyor, kalebu mesin pembentuk topeng lan mesin las earloop njaba servo
  • One drag one servo motor  inner earloop automatic mask machine

    Siji seret siji motor servo ing njero ndhuwur mesin topeng otomatis

    Parameter teknis Voltase 220V 50Hz Daya 17kw Tekanan udara 6kg / ㎝² Frekuensi ultrasonik 20KHz Output ≧ 80 pcs / min Struktur Bahan Baku rak Mesin pemotong topeng, garis tarik Earloop, Metode deteksi mesin las Ultrasonik Deteksi fotolistrik metode Kontrol PLC Mesin ukuran 4500 * 2400 * 2010mm Bobot 1000kg Ukuran topeng 175x95mm manungsa waé Ora pareng nutul transduser ultrasonik kanthi voltase dhuwur. Mesin cetak ...
  • Ultrasonic for mask machine

    Ultrasonik kanggo mesin topeng

    Sistem getaran ultrasonik bisa nyedhiyakake energi geter frekuensi dhuwur kanggo las plastik utawa kain serat kimia. Sistem iki kudu dilengkapi kontrol gerakan (posisi, tekanan) lan piranti mekanik liyane kanggo ngrampungake tugas las.
  • Manual operation earloop welding machine

    Mesin las earloop operasi manual

    Mesin las earloop operasi manual, yaiku mesin las rong poin, gampang, gampang, murah, mung butuh siji operator.
  • Semiauto servo motor earloop welding machine

    Mesin las earloop motor servo semiauto

    Mesin las earloop semiauto, disambungake nganggo jalur conveyor, mekanisme penarik telinga, mekanisme las ultrasonik, mekanisme topeng panrima. Sawise awak topeng digawe ing mesin pemotong topeng, banjur awak topeng dilebokake ing sabuk mesin las earloop, bisa ngrampungake earloop las otomatis. Konsep desain mesin las earloop semiauto iki: gampang lan gampang digunakake, welding otomatis, stabil lan andal, kanthi fleksibilitas, kompatibilitas, lan kinerja biaya sing apik.