Siji seret siji motor servo motor njaba nggawe mesin topeng otomatis

Mesin topeng earloop motor kecepatan tinggi siji seret siji motor modhel efisiensin lan praktis banget, disambungake karo garis conveyor, kalebu mesin pembentuk topeng lan mesin las earloop njaba servo


.Keterangan

Mesin topeng telinga njaba motor servo kanthi kacepetan dhuwur yaiku model sing efektif banget lan praktis banget, disambungake karo garis conveyor, kalebu mesin topeng lan mesin las loop telinga njaba servo. Mesin otomatis mbentuk topeng utamane kalebu mekanisme panganan, mekanisme nggawe lipatan, mekanisme pakan jembatan irung, mekanisme las ultrasonik. Mesin las loop servo njaba servo njaba sing bisa ngrampungake las loop kuping kanthi otomatis, utamane kalebu sabuk conveyor topeng, mekanisme tarik loop kuping, mekanisme las ultrasonik, mekanisme penerima topeng. Konsep desain mesin penyambung siji iki: gampang lan gampang digunakake, stabil lan andal, kanthi fleksibilitas, kompatibilitas, lan kinerja biaya sing apik.

II. Fitur lan fungsi

 1. Kontrol ketegangan bahan kontrol mekanik bahan baku, stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan kurang. 

2. Statistik output otomatis. 

3. Bisa ngasilake rong nganti limang lapisan topeng lan kanthi otomatis ngelas tali kuping ing loro ujung kasebut. 

4. Kontrol program komputer, kanthi linuwih banget, bisa ketemu utawa ngluwihi standar pangujian.

Parameter teknis

Parameter teknis

Tegangan

220V 50Hz

Kekuwatan

14kw

Tekanan udara

6kg / ㎝²

Frekuensi ultrasonik

20KHz

Output

≧ 80 pcs / min

Struktur

Rak bahan baku

Mesin pemotong topeng,

Garis narik telinga,

Mesin las ultrasonik

Metode deteksi

deteksi fotoelektrik

Cara kontrol

PLC

Ukuran mesin

4220 * 2020 * 2035mm

Bobot

850kg

Ukuran topeng

175x95mm

 Manungsa waé

Dilarang nyentuh transduser ultrasonik kanthi voltase dhuwur. Nyithak

endhas rodha lan mati ora bisa kakehan meksa, sing bakal ngrusak endhas mati.

Konfigurasi mesin

8 motor servo, 4 ultrasonik, 8 silinder

 

12
10
11
13
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk