Siji seret siji motor servo ing njero ndhuwur mesin topeng otomatis

  • One drag one servo motor inner earloop automatic mask machine

    Siji seret siji motor servo ing njero ndhuwur mesin topeng otomatis

    Mesin topeng otomatis siji servo motor servo motor kecepatan tinggi, yaiku model sing efisien banget lan praktis banget. Sawise awak topeng digawe ing mesin pemotong topeng, mesin las earloop internal servo sing otomatis bisa ngrampungake las earloop, umume kalebu sabuk conveyor topeng, mekanisme tarik loop kuping, mekanisme las ultrasonik, mekanisme penerima topeng.
  • One drag one servo motor  inner earloop automatic mask machine

    Siji seret siji motor servo ing njero ndhuwur mesin topeng otomatis

    Parameter teknis Voltase 220V 50Hz Daya 17kw Tekanan udara 6kg / ㎝² Frekuensi ultrasonik 20KHz Output ≧ 80 pcs / min Struktur Bahan Baku rak Mesin pemotong topeng, garis tarik Earloop, Metode deteksi mesin las Ultrasonik Deteksi fotolistrik metode Kontrol PLC Mesin ukuran 4500 * 2400 * 2010mm Bobot 1000kg Ukuran topeng 175x95mm manungsa waé Ora pareng nutul transduser ultrasonik kanthi voltase dhuwur. Mesin cetak ...