Siji seret siji motor servo ing njero ndhuwur mesin topeng otomatis

Mesin topeng otomatis siji servo motor servo motor kecepatan tinggi, yaiku model sing efisien banget lan praktis banget. Sawise awak topeng digawe ing mesin pemotong topeng, mesin las earloop internal servo sing otomatis bisa ngrampungake las earloop, umume kalebu sabuk conveyor topeng, mekanisme tarik loop kuping, mekanisme las ultrasonik, mekanisme penerima topeng.


Mesin topeng otomatis motor servo motor kacepetan dhuwur, yaiku model sing efektif banget lan praktis banget. Sawise awak topeng digawe ing mesin pemotong topeng, mesin las loop telinga internal servo sing bisa ngrampungake las loop telinga, utamane kalebu sabuk conveyor topeng, mekanisme tarik loop kuping, mekanisme las ultrasonik, mekanisme penerima topeng. Konsep desain mesin penyambung siji iki: gampang lan gampang digunakake, produksi topeng otomatis, stabil lan andal, kanthi fleksibilitas, kompatibilitas, lan kinerja biaya sing apik. Mung perlu siji operator kanggo ngoperasikake mesin kasebut.

Parameter teknis

Parameter teknis

Tegangan

220V 50Hz

Kekuwatan

17kw

Tekanan udara

6kg / ㎝²

Frekuensi ultrasonik

20KHz

Output

≧ 80 pcs / min

Struktur

Rak bahan baku, mesin pemotong topeng, garis tarik earloop, mesin las ultrasonik

Metode deteksi

deteksi fotoelektrik

Cara kontrol

PLC

Ukuran mesin

4500 * 2400 * 2010mm

Bobot

1000kg

Ukuran topeng

175x95mm

 Manungsa waé

Dilarang nyentuh transduser ultrasonik kanthi voltase dhuwur. Nyithak

endhas rodha lan mati ora bisa kakehan meksa, sing bakal ngrusak endhas mati.

Konfigurasi mesin

8 motor servo, 4 ultrasonik, 8 silinder

2
5
3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita