Siji seret siji motor servo ing njero ndhuwur mesin topeng otomatis


Parameter teknis

Tegangan

220V 50Hz

Kekuwatan

17kw

Tekanan udara

6kg / ㎝²

Frekuensi ultrasonik

20KHz

Output

≧ 80 pcs / min

Struktur

Rak bahan baku

Mesin pemotong topeng,

Garis narik telinga,

Mesin las ultrasonik

Metode deteksi

deteksi fotoelektrik

Cara kontrol

PLC

Ukuran mesin

4500 * 2400 * 2010mm

Bobot

1000kg

Ukuran topeng

175x95mm

 Manungsa waé

Dilarang nyentuh transduser ultrasonik kanthi voltase dhuwur. Nyithak

endhas rodha lan mati ora bisa kakehan meksa, sing bakal ngrusak endhas mati.

Konfigurasi mesin

8 motor servo, 4 ultrasonik, 8 silinder

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita