Mesin las earloop operasi manual

Mesin las earloop operasi manual, yaiku mesin las rong poin, gampang, gampang, murah, mung butuh siji operator.


Mesin las earloop operasi manual, yaiku mesin las rong poin, gampang, gampang, murah, mung butuh siji operator.

1

Fitur lan fungsi

1. Statistik output otomatis. 

2. Tampilan layar tutul, nyetel data ing tampilan.

Parameter teknis

Parameter teknis

Tegangan

220V 50Hz

Kekuwatan

2Kw

Tekanan udara

6kg / ㎝²

Frekuensi ultrasonik

20KHz

Output

12-15 pcs / min

Struktur

, Earloop narik garis,

Mesin las ultrasonik

Metode deteksi

deteksi fotoelektrik

Cara kontrol

PLC

 Manungsa waé

Dilarang nyentuh transduser ultrasonik kanthi voltase dhuwur. Nyithak

endhas rodha lan mati ora bisa kakehan meksa, sing bakal ngrusak endhas mati.

Konfigurasi mesin

1 ultrasonik, 1 silinder

2
1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk