Mesin topeng otomatis kanthi kecepatan tinggi KN95

  • KN95 high speed fully automatic mask machine

    Mesin topeng otomatis kanthi kecepatan tinggi KN95

    Jalur produksi topeng lempitan otomatis kanthi kecepatan tinggi KN95. mesin iki ngemot kabeh gulungan, kanthi las ganda gandheng senyawa gulungan kain sing ora dirajut, kanthi nglereni lan ngelas earloop, rong gulung earloop kanthi otomatis unreeling lan nglereni, banjur awak topeng dilipat dadi loro. Sawise welding ultrasonik lan integrasi, topeng pungkasane digulung lan dibentuk. Bisa entuk produksi tanpa henti, otomatis, efisiensi dhuwur.