Mesin topeng KF94

  • KF94 mask machine

    Mesin topeng KF94

    Mesin otomatis topeng KF94 (jinis godhong willow) minangka mesin otomatis kanggo produksi topeng KF94. Nggunakake teknologi ultrasonik kanggo ikatan kain lan bahan penyaring PP sing ora dirajut, lan ngethok awak topeng lempitan miturut bahan baku sing digunakake. Topeng bisa nggayuh standar sing beda. Earloop yaiku kain non-tenunan elastis, sing nggawe kupinge sing nyaman lan bebas stres. Lapisan kain filter topeng duwe efek nyaring sing apik, sing pas karo pasuryan Asia.

    1. Iki nggunakake produksi integral, kabeh mesin operasi otomatis, gampang lan cepet, mesin iki mung butuh siji wong kanggo makarya.
    2. Ukurane cilik lan ora akeh papane. Iki nggunakake struktur paduan aluminium, apik lan tenan.
    3. Kontrol pemrograman PLC, tingkat otomatisasi otomatis, deteksi bahan bakuelektrik kanggo ngindhari kesalahan, nyuda sampah.
    4. Dilengkapi pengontrol ketegangan fisik, pakanane rata lan ora kisut, ukuran produk akurat, sendi solder apik banget, uga dilengkapi silinder SMC, katup solenoid, cetakan paduan titanium, efisiensi tahan lama lan dhuwur.
    5. Kabeh lini produksi cerdas banget, sing bisa nyuda akeh operator. Nduwe teknologi canggih, struktur sing cukup, operasi sing andal, operasi sing trep lan efisiensi produksi sing dhuwur.