Mesin topeng KF94

Mesin otomatis topeng KF94 (jinis godhong willow) minangka mesin otomatis kanggo produksi topeng KF94. Nggunakake teknologi ultrasonik kanggo ikatan kain lan bahan penyaring PP sing ora dirajut, lan ngethok awak topeng lempitan miturut bahan baku sing digunakake. Topeng bisa nggayuh standar sing beda. Earloop yaiku kain non-tenunan elastis, sing nggawe kupinge sing nyaman lan bebas stres. Lapisan kain filter topeng duwe efek nyaring sing apik, sing pas karo pasuryan Asia.

1. Iki nggunakake produksi integral, kabeh mesin operasi otomatis, gampang lan cepet, mesin iki mung butuh siji wong kanggo makarya.
2. Ukurane cilik lan ora akeh papane. Iki nggunakake struktur paduan aluminium, apik lan tenan.
3. Kontrol pemrograman PLC, tingkat otomatisasi otomatis, deteksi bahan bakuelektrik kanggo ngindhari kesalahan, nyuda sampah.
4. Dilengkapi pengontrol ketegangan fisik, pakanane rata lan ora kisut, ukuran produk akurat, sendi solder apik banget, uga dilengkapi silinder SMC, katup solenoid, cetakan paduan titanium, efisiensi tahan lama lan dhuwur.
5. Kabeh lini produksi cerdas banget, sing bisa nyuda akeh operator. Nduwe teknologi canggih, struktur sing cukup, operasi sing andal, operasi sing trep lan efisiensi produksi sing dhuwur.


 

Parameter teknis

Tegangan

220V 50Hz

Kekuwatan

12kw

Tekanan udara

6kg / ㎝²

Frekuensi ultrasonik

20KHz

Output

≧ 80 pcs / min

Struktur

Rak bahan baku

Mesin pemotong topeng,

Garis narik telinga,

Mesin las ultrasonik

Metode deteksi

deteksi fotoelektrik

Cara kontrol

PLC

Ukuran mesin

7748 * 2352 * 1181mm

Bobot

1000kg

 Manungsa waé

Dilarang nyentuh transduser ultrasonik kanthi voltase dhuwur. Nyithak

endhas rodha lan mati ora bisa kakehan meksa, sing bakal ngrusak endhas mati.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk