Mesin pemotong awak topeng motor servo kanthi kecepatan tinggi

Nglereni kacepetan, ngelas lan nggawe mesin topeng kanthi cepet, nggunakake teknologi ultrasonik kanggo ikatan 3 nganti 5 lapisan kain nonwoven PP, muat jembatan irung, lan ngethok awak topeng stopkontak.


1. Katrangan

Nglereni kacepetan, ngelas lan nggawe mesin topeng kanthi cepet, nggunakake teknologi ultrasonik kanggo ikatan 3 nganti 5 lapisan kain nonwoven PP, muat jembatan irung, lan ngethok awak topeng stopkontak. Mesin kasebut kalebu mekanisme panganan nonwoven, mekanisme pambentuk lipatan, mekanisme pakan jembatan irung, mekanisme las ultrasonik. Jembatan irung dipasang kanthi otomatis, dietung kanthi otomatis. Konsep desain mesin iki: gampang lan gampang digunakake, stabil lan andal, kacepetan dhuwur, kanthi fleksibilitas, kompatibilitas, lan kinerja biaya sing apik.

2. Ciri khas peralatan

  A. Kontrol ketegangan material kontrol mekanik bahan baku, stabilitas dhuwur lan tingkat kegagalan kurang.

  B. Output produk duwe fungsi ngetang kanthi otomatis kanggo nggampangake statistik output.

  C. Bisa ngasilake loro nganti limang lapisan.

  D. Kontrol program komputer, output sing dhuwur banget lan andal banget. Produk kasebut digawe kanthi apik lan kualitas memenuhi utawa ngluwihi standar pangujian. 

  E. Bahan baku sing dikontrol dening kontrol tegangan bahan kontrol mekanik

  F. Kontrol program komputer nggawe output stabil lan efisien

  G. Kabeh artikel sing digawe nduweni kualifikasi kanggo standar inspeksi utawa ngungkuli lan ngirit bahan baku luwih saka 30%, entuk biaya murah lan efisiensi tinggi.

  H. Rong set mekanisme tali kuping, nggunakake struktur tipe tarik, lan mekanisme mekanisme sealing rol.

Parameter teknis

Parameter teknis

Tegangan

220V 50Hz

Kekuwatan

6.1kw

Tekanan udara

6kg / ㎝²

Frekuensi ultrasonik

20KHz

Output

≧ 200 pcs / mnt

Struktur

Rak bahan baku, muatan jembatan irung,

Mesin pemotong topeng,

Metode deteksi

deteksi fotoelektrik

Cara kontrol

PLC

Ukuran mesin

2980 * 840 * 1985mm

Bobot

700kg

Ukuran topeng

175x95mm

 Manungsa waé

Dilarang nyentuh transduser ultrasonik kanthi voltase dhuwur. Nyithak

endhas rodha lan mati ora bisa kakehan meksa, sing bakal ngrusak endhas mati.

Konfigurasi mesin

Motor 4servo, 2 ultrasonik, 4 silinder

3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk