Babagan Kita

Babagan Kita

Guangzhou Naiwei Robot Technology Co., Ltd., didegake tanggal 18 Februari 2020, Sing sadurunge yaiku Naiwei (Dongguan) Robot Technology Co., Ltd.

Pabrik markas

1
2
3

 Pabrik cabang No.2

Perusahaan iki bareng-bareng nandur modhal lan didegake dening Departemen Ilmu lan Teknologi Provinsi Guangdong, Biro Ilmu lan Teknologi lan Pamrentah Kabupaten Guangzhou Baiyun. Kita duwe tim R&D sing kuat, 1 Ph.D, 2 insinyur senior nasional, 5 master, lan meh 50 personel teknik kanthi gelar sarjana, kalebu macem-macem laser, mesin, elektronik, listrik, hidrolik, piranti lunak, R&D teknologi visual lan aplikasi integrasi

Tujuan utama yaiku ngasilake mesin topeng kanthi kecepatan tinggi kanggo memenuhi permintaan mendesak kanggo pasar domestik lan luar negeri. Kanthi pangembangan cepet, saiki kita duwe luwih saka 600 karyawan. Wilayah tandurane luwih saka 16.000 meter persegi.

Dumunung ing Taman Ilmu & Teknologi Baiyun, kita fokus ing peralatan cerdas, kalebu sendi integral, peralatan ultrasonik, mesin topeng lan peralatan sing gegandhengan, robot multi-gabungan horisontal, mesin pemotong laser 3D, robot industri khusus lan non-standar, manungsa- robot kolaborasi robot.

Kabeh produk diprodhuksi miturut standar CE, CCC, ISO 9001, lan tansah ningkatake standar kanggo memenuhi permintaan konsumen. Kita nyiyapake siji tim layanan, kanggo ngrampungake kanthi cepet lan luwih efisien kabeh jinis pitakon lan masalah saka klien.

4
5

Produk kami dipercaya dening klien saka kabeh ndonya, output saben wulan tekan 1000 set. Kacepetan siji seret siji mesin topeng motor servo, mlayu stabil, rega kompetitif, dipuji dening para klien.

6