Guangzhou Naiwei Robot Technology Co., Ltd., didegake tanggal 18 Februari 2020, Sing sadurunge yaiku Naiwei (Dongguan) Robot Technology Co., Ltd. Biro lan Pamrentah Kabupaten Baiyun Guangzhou. Kita duwe tim R&D sing kuat, 1 Ph.D, 2 insinyur senior nasional, 5 master, lan meh 50 personel teknik kanthi gelar sarjana, kalebu macem-macem laser, mesin, elektronik, listrik, hidrolik, piranti lunak, R&D teknologi visual lan aplikasi integrasi